Ilmoittaudu

Kympin Nainen ilmoittautuminen on nyt auki!

 

Ilmoittaudu klikkaamalla tästä!

 

Näin ilmoittautuminen ja osallistumismaksu toimii:

step icons v2 

1. Ilmoittautumislomake

Täytä ilmoittautumislomakkeeseen yhteystietosi, t-paitasi koko sekä lenkkireitti. Sähköpostisi toimii vahvistusviestin osoitteena. Jos vahvistusviesti ei tule, tarkista roskapostikansiosi tai ota yhteyttä info@kympinnainen.fi

2. Yhteenveto tilauksesta ja maksuun siirtyminen

Kun olet kaikki pyydetyt tiedot kirjannut ilmoittautumislomakkeeseen, saat vielä yhteevedon tilauksesta, jonka jälkeen siirryt maksamaan osallistumisesi. Tarkistathan tilauksen tietojen olevan oikein ennen kuin siirryt eteenpäin.

3. Maksa ostoksesi verkkopankissa tai valitse käteinen

Pääsylippu maksetaan ennakkoon verkkopankissa, johon sinut ohjataan vahvistusviestin jälkeen. Voit myös maksaa mm. Smartum-liikuntaseteleillä, TyKy-seteleillä, kultuuriseteleillä, Sporttipassilla ja Eazybreakilla: valitset vain käteismaksun verkkopankin sijaan tilauksen maksun yhteyssä. Tässä tapauksessa maksat osallistumisesi paikan päällä noutaessasi osallistumismateriaalin.

Ryhmien ilmoittauminen

Ryhmien ilmoittautuminen (10 hengen ryhmät ja sitä suuremmat) toimii samalla ilmoittautumislomakkeella kuin yksittäiset henkilöt. Valitse vain ryhmä. Ryhmänvetäjä täyttää omat tiedot ja ilmoittaa ryhmän koon ja ryhmäläisten paidan koot. Ilmoittautumislomakkeen jälkeen suorittaa ryhmän osallistumismaksun. Maksusivusto tunnistaa ryhmille suunnatun ryhmäalennuksen maksun yhteydessä.

Alle 10 hengen ryhmät: teidän ilmoittautuminen taittuu siten, että jokainen ryhmänjäsen ilmoittautuu itsenäisenä henkilönä. Valitettavasti ryhmäilmoittautuminen on tarkoitettu vain 10 hengen ja sen suuremmille ryhmille maksusivun vuoksi. Vaikka ilmoittautudutte yksittäisinä henkilöinä, se ei onneksi estä sitä ettettekö voisi olla ryhmänä tapahtumapäivänä.

Voitte halutessanne ottaa myös suoraan yhteyttä info@kympinnainen ja ilmoittautuminen taittuu myös sitä kautta. Varsinkin, jos ryhmänne on alle 10 hengen porukka ja haluatte ilmoittautua vain yhden viestin myötä, ottakaa yhteyttä!

Etukortit ja kupongit

Jos sinulla on eturyhmän alennuskoodi, voit syöttää koodisi ilmoittautumissivulla kohtaan 'alennuskoodi' ja saat sinulle kuuluvan alennuksen hintaan. Valitse haluamasi maksutapa maksun yhteydessä (käteismaksu tai verkkopankki). Alennuskoodit jaetaan eturyhmän toimesta tai voit myös pyytää tapahtumajärjestäjältä (info@kympinnainen.fi).

Lahjakortit

Lahjakorttien numerosarjat syötetään myös ilmoittautumisisvulla alennuskoodi-kohtaan, mikä oikeuttaa sinua lahjakortin osoitetun etuhinnan.

Maksutavat

Pääsylippu/osallistumismaksu maksetaan ennakkoon verkkokauppamme kautta verkkopankkitunnuksilla.

Meillä voi maksaa myös Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä TyKy-seteleillä ja Sporttipassilla. Ilmottaudu verkkokaupan kautta ja valitse maksutavaksi "käteismaksu". Etusetelimaksut vastaanotetaan paikan päällä tapahtumassa, sinun noutaessasi osallistumismateriaalin. 

Maksu onnistuu myös laskutuksella. Valitse ilmoittautumislomakkeessa maksutavaksi 'Maksu laskulla'.

Huomioitavaa

Ilmoittauminen on sitova. Esteen sattuessa emme palauta osallistumismaksua.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta verkkomaksamiseen, valitse maksu käteiselle. Maksutapa paikan päällä käteinen noutaessasi osallistumimateriaalia!

Yhteydenotto

Kysymykset ja tarvittavat lisätiedot, ota yhteyttä osoitteeseen info@kympinnainen.fi.


© 2019 | Kympin Nainen