Tapahtuma

Tule mukaan 18.5.2019

Millainen liikuntatapahtuma Kympin Nainen on?

Rennossa tapahtumassa ei ole ajanottoa. Juokse, hölkkää, kävele tai sauvakävele - kaikki tyylit ovat sallituja!

Mitä päivän aikana tapahtuu?

Kympin Naisen tapahtumapäivä tarjoaa jokaiselle jotakin! Kattava ja monipuolinen Hyvän Olon -tapahtumatori palvelee klo 11-16. Esillä erilaiseen liikuntaan, ravintoon, terveyteen, hyvinvointiin ja kauneuteen liittyviä tuotteita, arvontaa yms.

Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan päivän aikana järjestettyyyn ohjelmaan! Laita rennot vaatteet päälle ja tule kokeilemaan Joogagallerian Pinja Sakkaran ohjaamaa joogaa ja LadyLinen ohjaamaa Ladyt jumppaa! Lapsia viihdyttämään ja heidän kanssaan jumppaamaan tulee Kääkki!

Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikka siirtyy keskeisemmälle paikalle Kouvolan keskustaan yhteiskoulun piha-alueelle osoitteeseen Salpausselänkatu 24, 45100 Kouvola.

Tapahtumapäivänä käytössä ovat yhteiskoulun WC:t sekä pukuhuoneet.

Parkkipaikkoja löytyy Hovioikeudenkadulta Kouvolan keskuskirkkoa vastapäätä. Invaparkit löytyvät Hovioikeudenkadulta, tapahtumapaikan takaa.

Osallistujan t-paita ja tuotekassi

Tänäkin vuonna kaikki lenkkeilijät saavat Kympin Naisen t-paidan sekä tuotekassin. Paita on urheilullinen tekninen t-paita, jossa on hengittävä ja joustava materiaali. Takaa mukavuuden liikkuessasi! Muistathan ilmoittaa t-paitasi koon ilmoittautumisen yhteydessä, S-XXL -koot.

Juomahuolto & lenkkieväät

Juomahuollosta vastaa tänäkin vuonna Kympin Naisen yhteistyökumppani Kouvolan Vesi - Jaamme kaikille lenkille osallistujille 0,33l vesipullot lenkin varrella ja maalialueella. Helteisellä säällä kannattaa kuitenkin varata ylimääräistä juotavaa nestevajauksen estämiseksi. 

Urheilupuiston uimahalli

 

Iltaohjelma

 

Kannustusjoukot ovat Tervetulleita Kympin Nainen -tapahtumaan viettämään yhteisen päivän ja illan Kympin Naisten seurassa! Tapahtuma-alueelle on kaikilla vapaa pääsy. Lisäksi reittien 10 km, 5 km ja 2,5 km varrelle voi pystyttää työpaikkojen leideille oman juoma- ja huoltopisteen tai tulla tsemppaamaan muuten vaan!

Tervetuloa myös kannustusjoukot!


© 2018 | Kympin Nainen