Tapahtuma

Tule mukaan 20.5.2017

Millainen liikuntatapahtuma Kympin Nainen on?

Kympin Nainen on kaikille liikkuvaisille naisille & tytöille, ikään ja kuntoon katsomatta, kohdistettu iloinen ja sporttinen liikuntatapahtuma. Järjestämme Kympin Naisen jo kymmennettä kertaa lauantaina 20.5.2017 Kouvolassa. Juhlavuositapahtuma, Kympin Nainen 10-vuotta!

Hyväntekeväisyysperiaate jatkuu tapahtuman yhtenä päämerkityksenä.Vuoden 2017 hyväntekeväisyyskumppani on Kymenlaakson Ensi- ja turvakotiyhditys ry. Teemana hyväntekeväisyydessä on 'Kohti turvallista lapsuutta 2017'. Jokaisella lapsella on oikeus turvalliseen kotiin, lapsuuteen jaKympin Nainen tukee tää tekemällä keräämällä lahjoituksen, joka ojennetaan tapatumapäivänä Kymenlaakso Ensi- ja turvakotiyhdistys ry:lle.

Kympin Nainen tapahtumassa on tänä vuonna valittavana neljä reittivalintaa. Perinteiset 10 km ja 5 km lenkkipolut sekä kevyempi 2,5 km esteetön katulenkki. Uutuutena tarjoamme tänä vuonna Kympin Nainen Estejuoksun, jonka toteuttaa yhteistyökumppani Kouvolan Indians tapahtumaamme. Estejuoksun reitti on noin 4km pitkä, seitsemän eri estettä. Tästä voit lukea lisää tapahtumasivuilta.

Rennossa tapahtumassa ei ole ajanottoa. Juokse, hölkkää, kävele tai sauvakävele - kaikki tyylit ovat sallituja!

Mitä päivän aikana tapahtuu?

Kympin Nainen 2017 tapahtumapäivä käynnistetään kello 12 ja päättyy maaliin tulon fiilistelyn jälkeen oman aikataulun mukaan. Tarjoamme kattavan oheisohjelman. Juontajana tänä vuonna toimii naisenerginen Kirsi Ståhlberg. Mukana ohjelmassa on Puistojoogaa, lämittävä alkuveryttely kaikille lenkille lähtijöille ja paikallinen artisti Lc Nick nostattaa fiilistä ennen lenkille lähtöä. Kympin Nainen 2017 tapahtumpäivä tarjoaa liikunnaliista, hauskaa ja energistä kevät päivää.

Jatkamme perinnettä tarjota laajan Tapahtumatorin tuote-esittely- ja myyntipisteineen. Tapahtumatorilla pääset koko päivän ajan tutustumaan yhteistyökumppaneidemme erilaisiin tuotteisiin ja palveluihin sekä houkutteleviin tarjouksiin. Yhteistyökumppaneilta esillä mm. liikuntaan, ravintoon, kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä uutuustuote-esittelyjä, maistatuksia ja myyjiä näytteilleasettajina. Ei tarvitse olla lenkkeilijä osallistuakseen tapahtumatorin antimiin. Tapahtumatori on maksuton kaikille. Tervetuloa tapahtumatorille!

Tapahtumapaikka

Kouvolan Urheilupuisto sekä Lumon Areena, Kouvolan Jäähalli

UUTUUTENA Kympin Nainen tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa Kouvolan Urheilupuistossa, nauttien ulkoilmasta ja tuttuun tapaan sen ympäröivillä lenkkipoluilla. Puistoalue on varattu tapahtumapäivän ajaksi Kympin Naiselle. Tapahtumalava sekä tapahtumatori rakennetaan Urheilupuiston tuntumaan. Kouvolan jäähallin pikkujää - alue toimii myös osana tapahtumaa. Pikkujäällä on tapahtuman info, narikka sekä Lapsiparkki Pysäkki. Myös jäähalliin sisällä olevat WC-tilat ja pukuhuoneet ovat käytettävissä Kympin Naisille. Paikan päällä on opasteet!

Miten tapahtumapaikalle pääsee?

Kouvolan Urheilupuisto sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa. Jos tulet omalla autollasi, voit jättää auton Urheilupuiston ja jäähallin viereiselle pysäköintialueelle, joka on maksuton. Invapaikat löytyvät jäähallin sisäänkäynnin edessä.

Linja-autolla tai junalla tultaessasi, Kouvolan matkakeskus sijaitsee vajaan kilometrin päässä Urheilupuistosta.

Osallistujan t-paita ja tuotekassi

Tänäkin vuonna kaikki lenkkeilijät saavat osallistujien t-paidan ja tuotekassin ja osallistumisranneekkeen. Nämä jaetaan jo ennakkoon, uudistettuun tapaan - Uudet ennakkojakelupisteet ovat InterSport Kouvola (Kauppakeskus Veturissa) ja Kouvolan keskustassa sijaitseva Nirvana Wellness & Tea Shop. Osallistumispaketit ovat noudettavissa ennakkojakelupisteissä keskiviikkona 17.5., torstaina 18.5. ja perjantaina 19.5. aina liikkeiden ollessa auki. Tämän jälkeen osallistumispaketin voi noutaa tapahtuman infopisteestä,  jäähallin pikkujäätä tapahtumapäivänä (20.5.) kello 12-13 aikana. Ruuhkan välttämiseksi tapahtumapäivänä infopisteellä suosittelemme noutoa jo ennakkoon. Ilmoittautuessasi valitset sinulle sopivan ennakkojakelupisteen, joko InterSportin tai Nirvanan.

Muistathan myös ilmoittaa t-paitasi koon ilmoittautumisen yhteydessä, S-2XL-koot. T-paita on tekninen urheilupaita, pirteän turkoosi tänä vuonna.

Kaikki lenkille osallistujat saavat tosiaan osallistumisrannekkeen, joka oikeuttaa tapahtumapäivään osallistumisen eli reittivalinna, jonka on valinnut, kylpemisen ja uimisen Kouvolan Urheilupuiston uimahallissa tapahtumapäivänä kello 14-18 välisenä aikana ja tapahtuman osallistujille osoitetut edut iltatunnelmissa. Huom! Pidäthän hyvää huolta rannekkeesta, jonka tapahtumajärjestäjä sinulle jakaa - Hukatun rannekkeen tilalle voit lunastaa uuden 5 euron hintaan tapahtumapaikan info- ja jälki-ilmoittautumispisteestä.

Juomahuolto & lenkkieväät

Juomahuollosta vastaa tänäkin vuonna Kympin Naisen yhteistyökumppani Kouvolan Vesi - Jaamme kaikille lenkille osallistujille 0,33l vesipullot lenkin varrella ja maalialueella. Helteisellä säällä kannattaa kuitenkin varata ylimääräistä juotavaa nestevajauksen estämiseksi. Tarjoamme kattavat ja terveelliset lenkkieväät kaikille osallistujille maalialueella.

WC- & suihkutilat sekä Urheilupuiston uimahalli

Tapahtumapäivänä käytössä ovat jäähallin pukuhuoneet, inva-wc ja wc:t sekä suihkutilat (opastettu kyltein). Osallistujat pääsevät maksutta uimahalliin tapahtumapäivänä klo 14-18, osallistumisranneke oikeuttaa ilmaisen sisäänpääsyn. Esitä osallistumisranneke uimahallin kassalla.

Ohjelmaa myös lapsille

Hyväntekeväisyyskumppani Kymenlaakson Ensi- ja turvakotiyhdistys ry ja Kouvolan Pysäkki tarjoaa tänä vuonna ohjelmaa lapsille. Kouvolan Pysäkki toteuttaa Kympin Nainen tapahtumapäivänä Leikkipäivän kaiken ikäisille lapsille, pojille ja tytöille. Leikkipäivä on avoin lapsille 12.30-15. Mitä lapsille on tarjolla? Voit tästä lukea lisää 'Ohjelmaa lapsille' - osiosta. Tervetuloa tapahtumaan koko perheen voimin!

Iltaohjelma

Tämän vuoden mahtavat jatkotunnelmat tarjoaa Ravintola Mulligan's ja Gastropub Betony. Molemmat jatkpaikat tarjoavat mahtavia etuja osallistujille. Näistä voit lukea lisää 'Iltaohjelma' - osiosta.

Majoitus - Tule kauempaa ja yövy Kouvolassa

Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola tarjoaa erinomaisen majoitustarjouksen Kympin Naisille.

Kympin Naisille erikoishinnat: 80€/1hhvr sekä 100€ 2hh/vrk. Hintatarjous voimassa hintakoodilla Kympin Nainen 2017.

Huoneet ovat varattavissa hotellin vastaanotosta yhteystiedoista: Reception.kouvola@sokoshotel.fi tai puh. 020-1234 651. Tervetuloa yöpymään Kouvolaan

Tervetuloa myös kannustusjoukot!

Kannustusjoukot ovat Tervetulleita Kympin Nainen -tapahtumaan viettämään yhteisen päivän ja illan Kympin Naisten seurassa! Jäähallille sekä tapahtumatorille on kaikilla vapaa pääsy. Lisäksi reittien 10 km, 5 km ja 2,5 km varrelle voi pystyttää työpaikkojen leideille oman juoma- ja huoltopisteen tai tulla tsemppaamaan muuten vaan!

Tervetuloa myös kannustusjoukot!


© 2017 | Kympin Nainen