UKK

Vastauksia usein kysytyihin kysymyksiin

Voiko lapset ottaa mukaan?

Ehdottomasti! Tänä vuonna MLL Kymen Piiri järjestää yli 3-vuotiaille lapsille, sekä tytöille että pojille Leikkilän Urheilupuiston nurmialueella. Leikkilässä mukana MLL Kymen Piirin lisäksi mm. Kouvojen edustuspelaajat ja taikuri Aatu Itkonen. Leikkilä on valvottu. Lapset ovat tervetulleita alk. klo 11 – 16. Leikkilä on maksuton! MLL Kymen Piiri tarjoaa lapsille karnevaaliteemaisen päivä, luvassa mm. kasvomaalausta ja ilmapalloja. Sallittu myös pojille!

Tervetuloa Leikkilään!

 

Kannattaako pukeutua hauskasti?

Kyllä, sillä paras asu palkitaan tänäkin vuonna. Kympin Nainen tapahtumassa on suorastaan toivottavaa, että osallistujat erottuvat toisistaan pukeutumalla hauskasti ja näkyvästi. Valitsemme päivän aikana parhaat yksilö- ja ryhmäasut, joiden kantajat palkitsemme upeilla palkinnoilla!

Missä ensiapupiste on?

Ensiapupiste on tapahtumakeskuksen A-portaan luona sisään astuttaessa. Tapahtuman ensiavusta reiteillä ja jäähallilla vastaa SPR:n Kuusankosken osasto. Juomahuoltopisteissä on saatavilla rakkolaastaria.

Missä voin peseytyä lenkin jälkeen?

Kympin Nainen -osallistujille on varattu sauna- ja uintimahdollisuus jäähallin lähellä sijaitsevassa Urheilupuiston uimahallissa, jonne osallistujilla on vapaa pääsy kello 14 – 17 (muistathan esittää lippukassalla Kympin Nainen 2015 -uintilipun. Tilaa uimalipuke osoitteesta info@kympinnainen.fi)

Tapahtuman ajan käytössä ovat jäähallin alakerran wc- ja suihkutilat sekä pukuhuoneet, jotka ovat tarkoitettu myös vaatteiden vaihtamiseen.

Onko tapahtumassa tavarasäilytystä?

Kyllä, valvottu tavarasäilytys on tapahtumakeskuksessa Infopisteen yhteydessä. Infopiste palvelee klo 11 – 16. Sis. myös valvotun tavarasäilytyksen ja löytötavarapisteen. Narikkamaksu 1€/ hlö lahjoitetaan MLL Kymen Piirille.


© 2017 | Kympin Nainen