Kympin Nainen tapahtuma on jälleen järjesteillä ja seuraavan kerran lauantaina 20.5.2017.

Ensi vuosi on erikoisvuosi, kun Kympin Nainen järjestetään jo kymmennettä kertaa!

Kympin Nainen 10-vuotta!

Yhtä juhlaa, mahtava vuosi ja tapahtuma jälleen luvassa.

Kympin Nainen järjestetään jo toista vuotta hyväntekeväisyysperiaatteella. Ensi vuoden hyväntekeväisyyskumppani on Kymenlaakson Ensi- ja turvakotiydistys ry. Hyväntekeväisyysteema vuodelle on 'Kohti Turvallista Lapsuutta 2017'.

Lapsella on oikeus turvalliseen kotiin, haluamme lisätä perheiden turvallisuutta ja ehkäistä perheväkivaltaa. Näin olemme päättäneet ensi vuoden tapahtuman myötä tukea Kouvolan Väkivaltatyön palvelukeskus Pysäkkiä, joka on osa Kymenlaakson Ensi- ja turvakotiyhdistystä.

Tule vaikuttamaan hyvän asian puolesta ja mukaan ehdottoman hyvään tapahtumaan!


© 2019 | Kympin Nainen